Sunday, October 31, 2010

My Sister Convocation Part 2 1/2

Assalamualaikum
Ok.Ni sambungan untuk gambar2 konvo yang x upload di last post.







Sunday, October 24, 2010

My sister Convocation Part 2

Assalamualaikum dan salam sejahtera ;p
Quick post for today.
I nak share pictures me and my family on my sister's convo.
Last post i xtepek pic dorangkan.
s0, kali nie pic my family plak.


Jom tengok!!





Laaaa.cek2 hp dengan file dalam laptop. Cume ada pic nie je untuk dikongsi. Pic lain belum siap edit lagi. Sorila ye.hehehe

Thursday, October 7, 2010

My sister Convocation.

Assalamualaikum w.h.b and hye.
Sihat? Kalau xsihat, cepat2lah makan ubat ye.
Almaklumlah sekarang musim demam.
Mana x, pagi cerah petang hujan. Tapi tu kat area Gombaklah.
xtau pulak area kat tempat korang cuaca macamana.


Post kali ni nak cerita pasal akak i punya convocation di UIA
Convocation Ceremony start from 2nd October 2010 until 4th October 2010,
My sis punya is on 4th October 2010 which is last day of the convocation ceremony.

Semua pic2 ni diambil di kala boring tahap maximum semasa menunggu the ceremony habis.
Almaklumlah only parents je yang boleh masuk tengok. Yang lain2 kena dok kat luor.

Jom tengok pic yang diambil menggunakan hp i ;p





Dalam pic macam xramai orang dan macam sejukk je mata memandang, sebenarnya ramai dan suhu semakin panas. hehe



Kat bawah ni pulak, Peniaga2 yang menjual jambangan bunga untuk di beri kepada yang berkenaan




Dalam banyak2 peniaga bunga ni adalah terselit peniaga yang xjual bunga tapi jual 'benda' yang menarik perhatian kanak2 yang berada disitu. Pandai diorang mengambil peluang mengaut keuntungan ye. Diaorang xde khemah pulak tu. Dah untung dari segi tu. Modalnya hanyalah untuk benda tu jek.


Nak tau apa benda yang diperkatakan..
jeng jeng jeng ;p

inilah bendanya



nampak x?



ok ni pic yang lebih dekat. Tangkap secara haram. hehe


belon upin dan ipin dan rakan kartun yang lain


I ada jugak beli bunga untuk my sis. Ni bunga nya


Nak buat 2 jari, tapi terjadi 2 nak ke 3 jari tegak.hehe


Last sekali posing dengan bunga (nak jugak tayang pic sendiri) ;p


muka dipaksa senyum



Pic ni diambil oleh orang dibawah ni


Cameraman yang profesional iaitu my lil bro


Okla, tu je post untuk kali ini
Walaupun pic2 diatas macam xde kaitan dengan tajuk post.
Pic orang yang di war2kan pon xde.
Xpelah, maybe next post baru i upload pic2 tu.
I ingin mengucapkan
Congratulation to my hawt sister.
Next, next year her master convocation pulak. gilalah.
Ayat macam biasalah berbelit dan rojak. Tapi xkesah pun. haha
For ur info, all pic untuk blog ni dari hp i. Sebab hp ni je yang sentiasa ada di sisiku.

Thanks for reading
See you when i see you

To be continue....

Saturday, October 2, 2010

Happy Birthday!

Assalamualaikum w.h.b

Photobucket



God gave a gift to the world when you were born—
a person who loves, who cares,
who sees a person’s need and fills it,
who encourages and lifts people up,
who spends energy on others
rather than herself,
someone who touches each life she enters,
and makes a difference in the world,
because ripples of kindness flow outward
as each person you have touched, touches others.
Your birthday deserves to be a national holiday,
because you are a special treasure
for all that you’ve done.
May the love you have shown to others
return to you, multiplied.
I wish you the happiest of birthdays,
and many, many more,
so that others have time to appreciate you
as much as I do.

By Joanna Fuchs



Taken From my Facebook

Hidayah Puteri ‎: I send to you warm wishes,that your happiness will be as wonderful as the happiness, you have always given me. If there's something that you're dreaming of then may it all come true, because you deserve it all...HAPPY BIRTHDAY to my beloved, precious and dearest sister Haleeda Halid!