Friday, August 26, 2011

Hari Tua ku ;)

Happy Birthday to me!


Assalamualaikum w.h.b and happy Friday love! ;p
So, How are you guys? Hope korang semua sihat-sihat belaka
Me? Alhamdulillah, sihat sangat-sangat and i'm feel blessed :)
Thanks Love! ( My family and Friends )

Dah sebulan++ rupanya tak update blog ni.
Sekejap je dah sebulan ya! Macam baru semalam je rasanya update blog ni..(ayat orang malas ;p)Hehe

Banyaaaak sangat nak story kat uols semua but xtau nak cerita yang mana satu.
ermmm... ape ya yang nak dicerita kat korang?
hmmmm

Oklah nak cerita bout my 23rd birthday celebration.
23 dah umurku..
Just simple celebration but full with love. *bliss*
I love if photos tell the full stories..hehe
check it out!



My b'day cake a.k.a Pavlova




special thanks to my lovely sis for the treat on my birthday


Rasa sangat-sangat happy.
Oklah, dah start blurr and xtau nak type apa.
sori sori sori

Will be back after dah x blurr.
hehe
Take Care!