Thursday, March 8, 2012

Sharing dapat pahala ;)

Assalamualaikum w.h.b uols
Berkenaan tajuk diatas, just nak share dengan korang semua
apa yang saya rasa patut share.




Diatas ini ialah Tanda Berhenti dalam Al-Quran yang patut & wajib kita ambil tahu sebagai seoarang yang beragama Islam.

Maybe ramai yang dah tahu pasal ni, bagi sesiapa yang tak tahu tu bolehlah start dari sekarang praktiskan bila nampak tanda-tanda diatas bila baca Al-Quran ok.

Thats all.
Yang baik datangnya dari Allah s.wt. Dan yang buruk tu datang dari saya.

bye.
Wassalam
:)

Thursday, March 1, 2012

Assalamualaikum 2012

Assalamualaikum w.h.b
Ape khabar uols? Hope korang sihat sentiasa disamping yang tersayang.
Rasa macam dah lewat giler nak update blog untuk tahun 2012.
Tapi xpelah, asalkan update. ye dak? hehe

Kalau nak cerita pasal azam tahun 2012 ni memang sampai esoklah x habis untuk dilistkan.
Azam 2011 pun ada yang x settle lagi. Macamana tu? hehe
Azam 2011 korang dah settle ke belum? Or sama macam saya carry forward ke tahun 2012.
Xpe2. Pelan2 kayuh untuk settllekan azam tu.
Inshaallah, lama2 settlelah dengan izin Allah. :)

Apa yek nak diupdate dalam post kali ni?
hmmmm..
Macam xde ape je yang nak diupdate.

Oklah, Tu je kot.
Post kali ni xde gambar.
maybe next post akan ada picture.

Sori ye
See you when i see you. Inshaallah
bye.
Wassalam