Thursday, March 8, 2012

Sharing dapat pahala ;)

Assalamualaikum w.h.b uols
Berkenaan tajuk diatas, just nak share dengan korang semua
apa yang saya rasa patut share.




Diatas ini ialah Tanda Berhenti dalam Al-Quran yang patut & wajib kita ambil tahu sebagai seoarang yang beragama Islam.

Maybe ramai yang dah tahu pasal ni, bagi sesiapa yang tak tahu tu bolehlah start dari sekarang praktiskan bila nampak tanda-tanda diatas bila baca Al-Quran ok.

Thats all.
Yang baik datangnya dari Allah s.wt. Dan yang buruk tu datang dari saya.

bye.
Wassalam
:)

No comments:

Post a Comment