Thursday, March 1, 2012

Assalamualaikum 2012

Assalamualaikum w.h.b
Ape khabar uols? Hope korang sihat sentiasa disamping yang tersayang.
Rasa macam dah lewat giler nak update blog untuk tahun 2012.
Tapi xpelah, asalkan update. ye dak? hehe

Kalau nak cerita pasal azam tahun 2012 ni memang sampai esoklah x habis untuk dilistkan.
Azam 2011 pun ada yang x settle lagi. Macamana tu? hehe
Azam 2011 korang dah settle ke belum? Or sama macam saya carry forward ke tahun 2012.
Xpe2. Pelan2 kayuh untuk settllekan azam tu.
Inshaallah, lama2 settlelah dengan izin Allah. :)

Apa yek nak diupdate dalam post kali ni?
hmmmm..
Macam xde ape je yang nak diupdate.

Oklah, Tu je kot.
Post kali ni xde gambar.
maybe next post akan ada picture.

Sori ye
See you when i see you. Inshaallah
bye.
Wassalam

No comments:

Post a Comment